VIDEO: / U Plaškom za Uskrs pjeva četnički duo!

'Ja sam rođen ‘đe džamije nema, muslimane mrzim od malena. Da zna kurva kakva je slanina, nikad ne bi ljubila Turčina. Oj turkinjo ‘đe su ti dimije, u četnika oko redenika.

2.4.2010.
17:15
VOYO logo

U Kobri, kafiću u vlasništvu SDSS-ovke Mare Šupice (SDSS), predsjednice Općinskog vijeća Plaškog, u petak i subotu navečer održat će se uskrsni koncert pročetničkog dueta "Žare i Goci", poznatih po hitovima poput "Krajina je plakala zbog Mlađe" i "Ja sam rođen ‘đe džamije nema".

"Uopće me ne zanima šta oni pjevaju u Austriji ili negdje vani, i što vi mislite o tome. Kod mene će pjevati kako ja sviram! Ja sam složila repertoar i, bude li koncerta, svirat će isključivo po njemu. Bila sam na policiji u Ogulinu s namjerom da prijavim koncert ali su mi rekli da nije potrebno jer je to događaj za mali broj ljudi. Žare i Goci su najbolji prijatelji mojeg najboljeg prijatelja i zato sam ih i pozvala. Oni sviraju pjesme koje ljudi ovog kraja vole", rekla je novinarima Slobodne Dalmacije Mara Šupica, dodajući da će ipak razmisliti hoće li najavljeni događaj na kraju biti koncert ili tek "druženje s prijateljima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže i kako bi u svom kafiću vrlo rado ugostila i Marka Perkovića Thompsona, jer ima lijep glas te da bi mu također diktirala reportoar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Županijskog odbora SDSS-a Rade Kosanović oštro je osudio namjere Mare Šupice i najavio kako će zatražiti sankcije za nju od vodstva stranke. No, zanimljivo je da policija, odnosno PU karlovačka i koalicijski partner HDZ zasad uopće nisu reagirali na nastup dueta fašističkog glazbenog opusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo