VIDEO: / Putnici su bili šokirani zbog ponašanja ovog ZET-ovog vozača

Građani koji redovno putuju na ZET-ovoj liniji Borovje - Glavni kolodvor javili su se redakciji Danas.

5.11.2014.
13:39
VOYO logo

Naime, radi se o jednom od vozača linije na relaciji Borovje - Glavni kolodvor koji, kako tvrde putnici, gotovo svaku večer telefonira. Građani su svoje pritužbe poslali i na nedležne u ZET-u još prije tri mjeseca, no do sada, kažu, nisu dobili nikakav konkretan odgovor. S obzirom na opasnost koju takva vožnja može izazvati smatraju da treba stati na kraj tome, ali i drskom ponašanju vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZET osuđuje svako neprimjereno ponašanje i praksu koja je u suprotnosti sa Zakonom o sigurnosti cestovnog prometa

Iz ZET-a su za Danas.hr kazali da je razgovaranje na mobitel tijekom vožnje neprihvatljivo i da ne podržavaju praksu koja je u suprotnosti sa zakonom.

"Osuđujemo svako neprimjereno ponašanje i ophođenje prema putnicima, a osobito praksu koja je u suprotnosti sa Zakonom o sigurnosti cestovnog prometa ili našim internim aktima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaku pritužbu koju zaprimimo i ocijenimo opravdanom (jer zaprimamo i neosnovane, što ova zasigurno nije), prosljeđujemo nadležnom rukovoditelju na daljnje postupanje, o čemu je stranka informirana. Ovisno o utvrđenim činjenicama započinjemo i interni postupak kroz Pravnu službu.

Na temelju dodatnih podataka i snimke, a posebice zbog, kako kažete daljnjeg neprimjerenog ponašanja vozača, poduzet ćemo raspoložive mjere kako putnici ne bi više imali neugodnosti na kojima se ispričavamo", odgovorio je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić na naš upit. Doživjeli ste nepravdu ili neugodnost u javnom prijevozu? Službenici su se prema vama odnosili bahato i bezobrazno? Niste bili zadovoljni nekom uslugom? Ili, naprotiv, želite pohvaliti nečije ponašanje i uslužnost? Takva i slična iskustva javite nam na naš mail vijesti@portal.net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo