VIDEO: / Propao koncert četničkog dua u Plaškom

2.4.2010.
19:33
VOYO logo

Naime, kako je priopćenjem medijima javila PU karlovačka, "nadležna policijska postaja do danas nije zaprimila formalnu prijavu javnog okupljanja u kojoj bi bili obavješteni o održavanju koncerta".

Nadalje kažu kako je obavljen razgovor "s vlasnicima ugostiteljskog objekta gdje se trebao održati koncert, prilikom čega su vlasnici upoznati sa zakonsim odredbama vezanim za ispunjavanje uvjeta javnih okupljanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, kažu u policiji, vlasnici su odustali od organizacije i održavanja koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, koncert u petak i subotu navečer je u svom kafiću najavila SDSS-ovka Mara Šupica, predsjednica Općinskog vijeća Plaškog.

"Uopće me ne zanima šta oni pjevaju u Austriji ili negdje vani, i što vi mislite o tome. Kod mene će pjevati kako ja sviram! Ja sam složila repertoar i, bude li koncerta, svirat će isključivo po njemu. Bila sam na policiji u Ogulinu s namjerom da prijavim koncert ali su mi rekli da nije potrebno jer je to događaj za mali broj ljudi. Žare i Goci su najbolji prijatelji mojeg najboljeg prijatelja i zato sam ih i pozvala. Oni sviraju pjesme koje ljudi ovog kraja vole", rekla je Šupica novinarima Slobodne Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201004020501006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo