Božinović odgovorio / VIDEO Prizori sa skijališta i sanjkališta na Cmroku izazvali burne rasprave! Božinović: 'Inspektori provode nadzore...'

Image
Foto: Pixsell

'Moguće je od početka uvođenja mjera da se potraži rupa u propisanom', kazao je Božinović

11.1.2021.
12:15
Pixsell
VOYO logo

Ovog vikenda pojavile su se slike sa zagrebačkog Cmroka te skijališta Čelimbaša gdje se ljudi okupljaju i zabavljaju. I to, kao što se vidi na fotografijama, popriličan broj njih.

Image
Foto: Pixsell

Mrkopalj

Mrkopalj ovog vikenda. Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, u toplicama kafići i restorani rade nesmetano, dok ostali kafići ne smije posluživati ni kavu za van. Međutim, neke toplice su zbog gužve zatvorile svoje bazene za vanjske goste. 

Istovremeno, zagrebački bazeni ne rade i plivači ne smiju trenirati. Isto tako ni klizači ne smiju trenirati na ledu, a klizališta za građane u Slavonskom Brodu su otvorena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U teretane se isto tako ne smije.

Image
Foto: Pixsell

Cmrok

Cmrok jučer. Foto: Zoe Šarlija/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Nacionalnog stožera Davor Božinović objasnio je danas ove nelogičnosti: 

"Mogu vam reći da inspektori civilne zaštite provode nadzore u posljednjim tjednima. Nemamo takvih potvrda. Vidio sam i ja jutros na portalima te fotografije, međutim zatražit ćemo informacije. Moguće je od početka uvođenja mjera da se potraži rupa u propisanom. Međutim, ne bih stvarao oko toga problem. Znam na što želite ukazati - neke aktivnosti su dopuštene, neke nisu", rekao je Božinović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo