ZABRANJEN JOJ RAD / VIDEO Primamljiva atrakcija hit destinacije: Carinska uprava zapečatila žičaru u Dubrovniku!

Danas je zabranjen rad dubrovačkoj žičari zbog neplaćanja naknade od strane tvrtke Excelsa nekretnine

25.4.2019.
8:47
VOYO logo

Danas je zabranjen rad dubrovačkoj žičari zbog neplaćanja naknade od strane tvrtke Excelsa nekretnine, vlasnika žičare, sa svim zaostacima koje su određene Zakonom o koncesijama, piše Dubrovački dnevnik.

Nakon provedenog inspekcijskog nadzora nad tvrtkom Excelsa nekretnine, koja je vlasnik žičare, Carinska uprava je danas zapečatila žičaru. Kako su radnije najavljivali inspekcijski nadzor je proveden do utvrđivanja svih relevantnih činjenica što je danas rezultiralo zatvaranjem žičare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Grada Dubrovnika i ranije su stizale opaske kako tvrtka Excelsa Nekretnine ne poštuje pravila sukladno Zakonu o koncesijama te su, kao davatelj koncesije, obavijestili Carinu da provjeri zašto se ne poštuju pravila. Grad je predlagao zatvaranje žičare jer prema njihovom mišljenju ona stječe prihode na osnovu nezakonitih gospodarskih djelatnosti.

Gradonačelnik Franković je isticao kako bi "jedino ispravno i pravično bilo da se žičara zatvori dok koncesionar ne podmiri svoje obveze iz prošlosti i dok ne sklopi ugovor s Gradom Dubrovnikom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo