VIDEO: / Potresna priča o životu u Hrvatskoj - 2. dio

Nakon potresnog prvog dijela spota o surovoj hrvatskoj stvarnosti koji je objavljen prije mjesec dana, na YouTube-u je objavljen i drugi dio 'Nedovršene priče'.

22.12.2011.
13:40
VOYO logo

Prije gotovo mjesec dana, točnije 24.11. ove godine, objavljen je prvi dio video uratka pod nazivom 'Nedovršena priča'. Riječ je o spotu koji prikazuje surovu stvarnost života u Hrvatskoj u vrijeme kada su brojne obitelji opterećene dugovima, a nada u bolje sutra gotovo je nestala.

Scenarij za video napisao je Marijan Katić, a Katić i Vlado Butina iz studija Butina režirali su oba videa. U srijedu je na YouTube-u osvanuo drugi dio 'Nedovršene priče', a autori video posvećuju svim ljudima koji su ostali bez posla, nezaposlenima i svima onima kojima je danas teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prvi dio spota 'Nedovršena priča 2' nosi poruku da svi ljudi zaslužuju živjeti život dostojan čovjeka, a u drugom dijelu je ona glavna poruka cijelog projekta kojom želimo naglasiti da itekako vrijedi živjeti život, čak i kad nas raznorazne okolnosti dovedu do samog ruba i sruše u blato beznađa, čak i kad pomislimo da više nema izlaza i kad nam očaj zamagli toliko vid da stvori privid kako se luč nade ugasila. Život itekako vrijedi živjeti zbog onih koji nas vole, zbog svih onih koji nam poklanjaju svoje osmjehe i bez obzira na sve teškoće nemamo pravo skidati osmjehe sa tuđih lica a ponajmanje sa lica naše djece'', poručili su autori videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo