POGLEDAJTE VIDEO /

Muškarac u Dubrovniku krenuo u obračun nasred ulice: 'Krkan je istresao bijes na vozača iza sebe'

'Urlao je na osobu u automobilu i jako zalupio vratima, a kasnije nogom udario u taj isti automobil'

5.4.2019.
13:26
VOYO logo

Promjena vremena uzrokovala je gužve u dubrovačkom prometu što je uobičajena pojava zbog jake kiše.

Pri tako usporenom prometu stvara se nervoza, a iz policije zbog toga uvijek mole za strpljenje vozača. Ipak je to minimum koji može pomoći pri situacijama kao ona koja je uslijedila na Ilijinoj glavici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to malo pristojnosti nedostajalo je jednom vozaču koji je agresivno postupio prema drugom sudioniku u prometu što je zabilježio čitatelj Dubrovačkog dnevnika i poslao video sramotne situacije.

Čitatelj je agresivnog vozača nazvao "krkanom" koji je kod javne garaže, po kišovitom vremenu dok su ostali vozači stajali u koloni, izašao iz automobila te istresao sav svoj bijes na vozača iza sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Urlao je na osobu u automobilu i jako zalupio vratima, a kasnije nogom udario u taj isti automobil jer se nije mogao parkirati zbog kolone iza sebe. U tom vozilu je možda bila žena ili starija osoba, a ovaj kao kauboj ide okolo i viče", naveo je čitatelj Dubrovačkog dnevnika.

Inače, istraživanja u psihologiju su pokazala kakav je tko inače, takav je i u prometu. Danas agresivni vozači pridonose problemima i nesigurnosti u prometu na cestama i predstavljaju ozbiljnu opasnost za sebe i druge sudionike prometa stoga bi za sve bilo dobro imati nešto više tolerancije, pristojnosti i kontrole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo