NEOBIČNA SCENA / VIDEO Mladi par trgovačkim centrom prošetao u neobičajenom izdanju: 'Htjeli smo napraviti nešto zabavno'

Image
Foto: Facebook/Antea Ajbek

Mladi Varaždinec kazao je da im je palo na pamet snimiti 'nešto zabavno i veselo jer su nas nakon ulaska u novu godinu dočeklae teške teme'

14.1.2022.
17:33
Facebook/Antea Ajbek
VOYO logo

Neobičan prizor zatekao je građane u srijedu u večernjim satima u trgovačkom centru blizu Varaždina. Provokativno odjevena djevojka na uzici je vodila "psa", odnosno svog dečka.

Radi li se o performansu, uobičajenoj šetnji ili je u svemu ovome neki drugi motiv otkrio je Renato Pirin, mladić iz Varaždina koji je sa svojom djevojkom Anteom Ajbek odlučio snimiti kako kaže "nešto zabavno i veselo". 

"U blizini smo snimali za sex shop, koji su nam ustupili rekvizite. Vozeći se pokraj trgovačkom centra, palo nam je na pamet da i tu snimimo nešto zabavno i veselo jer su nas, nakon ulaska u novu godinu, dočekale tradicionalne, siječanjske teške teme, od poskupljenja pa nadalje", kazao je mladi Varaždinac za Varaždinske vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Izvor: Antea Ajbek/Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kažu, sve je snimljeno pred kraj radnog vremena trgovačkog centra te nije bilo toliko ljudi, ali reakcije su ipak uslijedile na Instagramu, Facebooku pa čak i na Only Fans platformi.

Podsjetimo, ovo nije takav prvi slučaj snimljen u Hrvatskoj. Prije godinu dana isti scenarij dogodio se i u Zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo