VIDEO: / 'Markićka govori obične gluposti'

25.11.2013.
11:01
VOYO logo

Željka Markić je, sklopljenih ruku i samilosnog pogleda, između ostalog, kazala: "...Znamo da vam se prijeti otkazima, znamo da vam se nameće stranačko jednoumlje..."

Tvrdi da se članovi i birači SDP-a i ostalih stranaka na vlasti ispričavaju inicijativi zbog govora mržnje i iskorištavanja političke moći protiv onih koji će glasati "za brak kao zajednicu žene i muškarca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne pojašnjava na koji će se način ta srdžba sručiti na one koji budu glasali "za" budući da je glasanje anonimno. Ne navodi ništa konkretno oko prijetnji otkazima u slučaju glasanja "za". Upitali smo zato jednog SDP-ovog veterana o čemu se radi i kako odgovara na te prozivke na račun svoje stranke.

Neinteligentan video

Jedan od SDP-ovaca koji trenutno na svojoj profilnoj fotografiji na Facebooku ima natpis "PROTIV", Nenad Stazić navodi da je ovaj video neinteligentan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Markićka govori najobičnije gluposti. Nije me ništa iznenadilo oko ovoga", kaže.

"SDP ima jasnu liniju obrane ljudskih prava, a o ljudskim pravima se ovdje i radi. Većina nastoji uskratiti pravo manjini. To je kao da dešnjaci ljevorukima žele uskratiti pravo na obrazovanje. Tko to ne razumije, ne razumije pod milim bogom ništa", smatra Stazić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/GMQmRkXZDr4

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo