VIDEO: /

Josipović i Kosor 'srdačno' o svemu: EU, krizi, korupciji...

Premijerka i budući predsjednik sastali su se danas u Vladi iza zatvorenih vrata, no dogovoreno je da će o razgovoru u Banskim dvorima medije izvijestiti putem priopćenja.

1.2.2010.
16:31
VOYO logo

"Ići će priopćenje", kazao je novoizabrani predsjednik Ivo Josipović izlazeći iz zgrade Vlade, nakon čega je odmah ušao u automobil. A evo što u njemu piše:

"Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor i novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović održali su danas u Banskim dvorima prvi službeni sastanak. U srdačnom i prijateljskom razgovoru, premijerka Kosor i novoizabrani predsjednik Josipović razgovarali su o mnogim temama, od gospodarske situacije, borbe protiv korupcije, do završetka pregovora i ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Dogovoreno je da će se sljedeći sastanak premijerke Kosor i novoizabranog predsjednika Josipovića održati nakon njegove inauguracije, 19. veljače ove godine, u Uredu predsjednika Republike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može se pretpostaviti da se šefovi države i Vlade dobro slažu, što po osmijesima na licima, što po Josipovićevoj poslušnosti o obraćanju javnosti nakon sastanka sa šeficom Vlade, a što po njihovim ranijim izjavama.

http://www.infopunkt.tv/embed.php?id=1428&video=1&bgcolor=FFFFFF&sirina=596

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo