VIDEO: / Čolak s 200 na sat odvezao Ivanu u smrt!

Prije teške nesreće koja se dogodila u petak, automobilist Marin Čolak jurio je Ferrarijem čak oko 200 km/h.

9.11.2010.
15:55
VOYO logo

''Procjenjujemo da je brzina automobila bila oko 200 kilometara na sat, no za preciznije informacije moramo čekati nalaze vještačenja'', kazala je glasnogovornica karlovačke policije Tamara Grčić.

Podsjetimo, u petak je Marin Čolak na autocesti kod čvora Bosiljevo svojim Ferrarijem sletio s autoceste, pri čemu se automobil zapalio. U nesreći je poginula 20-godišnja Dubrovčanka Ivana Obad, a 26-godišnji Čolak je uspio na vrijeme iskočiti iz automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je ujedno opovrgnula navode da njezini službenici stoje ispred Čolakove bolničke sobe i čuvaju ga, nego se, kako kažu, radi o ''osiguravanju njegove nazočnosti'' jer im je još bio potreban u provođenju kriminalističke istrage.

Što se tiče zdravstvenog stanja mladića, ravnatelj Opće bolnice Karlovac Nedjeljko Strikić kazao je za Dnevnik.hr kako se Čolak uspješno oporavlja, te da mu je stanje stabilno i zadovoljavajuće. Dodaje kako će vjerojatno biti otpušten iz bolnice za sedam do osam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada je Čolak na drugom kilometru autoceste A6 u smjeru Rijeke prelazio u desnu traku bez provjeravanja te je udario u Nissan zagrebačkih registracija kojim je upravljao 33-godišnjak iz Svete Nedjelje, piše Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201011070178006 arti-201011060047006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike