VELIK USPJEH RADIO STUDENTA: /

U samo šest dana crowdfundinga prikupili sredstva za novi odašiljač

Image
13.11.2017.
14:47
VOYO logo

Bez novog odašiljača Radiju Student prijetilo je zatvaranje pa su studenti 6. studenoga pokrenuli kampanju za prikupljanje 60 tisuća kuna i to na svoj 21. rođendan. Kako ne bi došlo do prekida emitiranja studenti su potražili pomoć slušatelja, a ohrabreni njihovom potporom nastavljaju crowdfunding kampanju.

"Organizacijska struktura Radio Studenta donedavno je imala samo jednog zaposlenog - glavnog urednika na čak 147 volontera i 54 emisije, što je jedinstvena pojava u medijskom prostoru. Iako program počiva na radu studenata volontera, netko sve treba nadgledati i organizirati", objasnili su studenti i izrazili nadu da će moći osigurati bar polugodišnju plaću za još jednog zaposlenika – multimedijalnog specijalista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocijenili su da će takvom nadogradnjom zvuk Radio Studenta biti bolji i jasniji, da će web streaming biti brži, a oni će stvarati 'još bolje jinglove, reportaže, emisije i priloge'.

Uspjeh će studenti 24. studenoga proslaviti u Močvari velikim rođendanskim tulumom na kojem će nastupati Šumovi protiv Valova, (The) Lesser Men, Veja i Seine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radio Student je stigao do cilja - nabave novoga odašiljača. Nastavite i dalje s nama sudjelovati u stvaranju pametnog, odgovornog i hrabrog radijskog programa koji nije za svakoga", stoji u priopćenju studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo