hrvatski horor /

Uznemirujući prizori životinja na umoru kraj Đakova: trenutni vlasnik počeo hiniti brigu kad je čuo da dolazi inspekcija

Horor u Budrovcu kraj Đakova - nemarni vlasnik zanemario je životinje na svom imanju u vrijeme najgorih hladnoća, autor uznemirujuće snimke tvrdi da je tako oduvijek, a kad se pročulo da će doći inspekcija, počeo je hiniti brigu

1.3.2018.
17:05
VOYO logo

Na redakcijsku mail adresu pristigla je uznemirujuća snimka iz Budrovca kraj Đakova. Gospodin Vladimir Moskalj objavio je snimku i na društvenim mrežama kako bi upozorio na nebrigu vlasnika, točnije, sina vlasnika koji je u potpunosti zanemario životinje na svom posjedu, prvenstveno uzevši u obzir trenutne temperature. 

Nakon što su snimke osvanule i u popularnim Facebook grupama "Zakaj volim pese" i "Zakaj volim mice", kontaktirali smo autora snimke kako bismo potvrdili o čemu je riječ. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moskalj je prizore snimio u objektu nedaleko iza svoje kuće, a na snimci se jasno vide uginule životinje ili one koje čeka takva budućnost. Potvrdio nam je da su dva magarca uginula, a da je "ograđeni" prostor apsolutno neprimjeren životinjama, pogotovo u ovakvim uvjetima. Prostor ograđuju daske, i to jedva. 

Nadalje, kako objašnjava Moskalj, vlasnik je u Irskoj, a briga je pala na sina kojeg očito nije briga što će biti sa životinjama. No, upozorava gospodin Vladimir, kako je snimka izašla na društvene mreže, sin kao trenutni vlasnik još jučer je počeo davati sijeno životinjama i hiniti da se brine o njima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas poslijepodne na teren su izašle nadležne institucije i trenutno se očekuje završetak inspekcije, potvrdio je Vladimir Moskalj te kazao da je došlo do svađe između njega i trenutnog vlasnika po dolasku inspekcije.

"Verbalno me napao da nemam što dolaziti na njegovo područje i da snimka nije legalna", kazao je autor koji apelira da snimka izađe u javnost kako bi se ukazalo na mnoge takve, ako ne i gore, situacije. Uskoro više...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo