UŽIVAJTE DO VIKENDA, VRIJEME SE OPET MIJENJA: / Meteorolozi najavili veliku promjenu, moguć i snijeg

Image
Foto: Pixsell

Proteklih nekoliko dana odahnuli smo od niskih temperatura, no iako se ovih dana čini kako konačno stižu proljetne vremenske prilike, priroda se ipak pobrinula da ne spremimo kapute prije vremena.

21.2.2017.
16:31
Pixsell
VOYO logo

Zima i dalje ne posustaje, pa će se tako potkraj tjedna vrijeme ponovno pogoršati. Ponegdje bi mogao pasti i snijeg.

Danas će od kraja dana prevladavati umjereno, a ponegdje i pretežno oblačno uz malo kiše. Na Jadranu će biti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra se na Jadranu očekuje pretežno sunčano vrijeme, dok će na području Rijeke te Gorskog kotara biti uglavnom oblačno, uz nešto kiše koja bi mogla pasti popodne. Ujutro bi moglo biti maglovito. Vjetar će biti slab i umjeren, na udare i jak jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno jugo. Najniža jutarnja temperatura bit će od -2 do 4, na Jadranu između 3 i 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura bit će od 11 do 16 stupnjeva Celzijevih.

Image

Sve do petka bit će djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a temperatura će postupno rasti. Kraj dana donijet će naoblačenje s kišom. U noći na subotu u gorju će kiša postupno prelaziti u snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Na kopnu će sutra biti većinom sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. Jutro će biti pretežno maglovito. Najniža jutarnja temperatura bit će od 2 do 4, a najviša dnevna od 13 do 15 stupnjeva.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo