najavio kraj / Utakmice na Euru ujedno su i posljednje za Ibrahimovića u dresu reprezentacije

Image
Foto: AP Images

Ibrahimović je svoju odluku objavio na konferenciji za medije dan uoči utakmice posljednjeg, 3. kola skupine E

21.6.2016.
18:37
AP Images
VOYO logo

Kapetan švedske nogometne reprezentacije, 34-godišnji Zlatan Ibrahimović izjavio je u utorak kako će po završetku EURA završiti reprezentativnu karijeru.

Ibrahimović je svoju odluku objavio na konferenciji za medije dan uoči utakmice posljednjeg, 3. kola skupine E koju će Švedska igrati protiv Belgije u Nici (21 sat).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednja utakmica na ovom EURU bit će moja posljednja u dresu Švedske, pa se nadam da to neće biti sutra. Ne želim završiti s razočaranjem", rekao je Ibrahimović.

Nakon dva kola u skupini E Švedska zauzima treće mjesto s jednim bodom, te ju u natjecanju ostavlja samo pobjeda protiv Belgije, koja je druga s tri boda, dok je Italija sa šest bodova već osigurala prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam ponosan na ono što sam ostvario u svojoj karijeri, a nastavit ću nositi švedsku zastavu gdje god nastavio karijeru", dodao je Ibrahimović.

Tijekom karijere Ibrahimović je nastupao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i Paris SG, a očekuje se kako bi sljedeće sezone karijeru mogao nastaviti u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa 62 postignuta pogotka u 115 dosadašnjih nastupa za reprezentaciju Ibrahimović je najbolji strijelac u povijesti Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo