igrači pucaju od snage / Usprkos brojnim problemima, Francuzi na Euro u Poljskoj dolaze kao veliki favoriti

Zahuktava se uoči rukometnog eura gdje će Hrvatsku, već u drugoj fazi natjecanja, vjerojatno čekati moćna Francuska. Karabatić, Omeyer i Narcisse bruse se na turnir ali kažu, nismo kompletni, pa nismo ni najjači

4.1.2016.
20:00
VOYO logo

Pali se rukometni alarm, jer opaki Francuzi ulaze u formu. Do sada su bili nepobjedivi, ali na prvenstvo dolaze s problemima.

"Imamo čak šest ili sedam ozlijeđenih igrača. Prvi smo se put susreli s takvim problemom. Dobro je da smo Olimpijske igre već osigurali", komentira njihov izbornik Claude Onesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali to ne znači da miruju.

Igrači pucaju od snage, a mjeri im se čak i masno tkivo. Zna i hrvatski izbornik da, ako želi protiv Francuza, mora i on pojačati s utezima. U svom tom drilu, otpao je zbog ozljede Domagoj Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipe koje su bile favoriti, koje su uvijek favoriti, doći će u nekakvim izmijenjenim sastavima. Ovisi puno o tome tko će doći koliko motiviran da odigra to Europsko prvenstvo. Jer znamo da u sljedećih godinu dana ima tri natjecanja. Znači sad europsko, pa olimpijada, pa Svjetsko prvenstvo", prokomentirao je stručni sukomentator RTL-a Zlatko Saračević.

A sva ta zlata brane nezadrživi Francuzi. Mogu li nastaviti čudesan niz?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da će biti teško. To je Europsko prvenstvo s odličnim momčadima, a mi nismo kompletni. Za početak se moramo koncentrirati samo na našu skupinu", rekao je legendarni vratar Thierry O'Meyer.

A nakon toga, u onoj drugoj skupini mogući novi rukometni klasik. Hrvati protiv Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima još puno vremena do toga, uvijek se prvo treba razmišljati o prvoj utakmici, a onda poslije ići utakmicu za utakmicom. Hrvatska treba pobjeđivati, treba igrati dobro, a dokle će to doć, to ćemo vidjet.

Vidjet ćemo na RTL-u. Za 11 dana, kada sve počne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo