shopping, zabava i sport / Uspješno je završio 4. za redom Dubrava fest

Image
Foto: PR fotografije

Dubrava fest 4. – 5.6.2016. u Garden Mallu je posjetilo oko 54 000 posjetitelja željnih dobrog shoppinga i zabave!

7.6.2016.
9:16
PR fotografije
VOYO logo

Mi smo Garden Mall najpopularniji trgovački centar na istočnom djelu grada i osovinski dio zajednice s kojom rastemo! Stoga smo za sve naše drage kupce i susjede odlučili organizirati 4. po redu Dubrava fest - festival sveg najboljeg što naš kvart nudi od shoppinga,  kulture, zabave i sporta.

Image
Foto: PR fotografije

Od 4.6. do 5.6.2016. posjetitelji su mogli uživati u  plesnom natjecanju „Garden Mall dancing cup“ u organizaciji PK Lana, na „Festivalu rukometa RK – ZG Dubrava“ haklalo je više od 200 rukometaša mlađih uzrasta, a posjetili su nas rukometaši Rukometnog kluba Zagreb: Luka Raković, Josip Šandrk i reprezentativac Antonio Kovačević, pridružile su nam se  i mlade nade hrvatskog rukometa Filip Turčić i Filip Curiš. Program je pjesmom obogatio  Dječji vrtić Maksimir, a predstavili su nam se i košarkaši KK Dubrava i polaznici Škole za cjeloživotno učenje „Cvrčak“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu Dubrava festa, udruga „Ljubav, vjera, nada“  prikupljala je donacije za liječenje sedmogodišnje djevojčice Maje Petrović koja boluje od najtežeg stupnja malignog tumora nadbubrežne žlijezde. Garden Mall je također donirao sredstva za Majino ozdravljenje u visini od 5.000 kn, a akciju je svojim dolaskom podržao i Tony Cetinski. Tony i Maja su se odmah sprijateljili i s velikim zadovoljstvom pozirali pred foto – objektivima. Ako niste bili u prilici pomoći Maji – svoju kvartovsku i moralnu dužnost možete ispuniti uplatom dobrovoljnih priloga na Majin žiro račun: HR3123600003116449956 – Zagrebačka banka.

Nažalost, zbog iznimno lošeg vremena, veliki koncert Tonya Cetinskog na krovu Garden Malla je otkazan. Ponovljeni koncert će se održati u rujnu povodom rođendanskog mjeseca Garden Malla i ne sumnjamo da ćete se zabaviti bolje nego ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Garden Mall se zahvaljuje svima koji su dali doprinos provedbi Dubrava festa i najavljuje još bolji i opsežniji program dogodine!  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo