URUŠILA SE KUĆA U ZAGREBU: / Na terenu vatrogasci, policija i Ured za upravanje hitnim situacijama

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija

Ured je dojavu dobio oko 17 sati, a slučaj je prijavio građevinskoj inspekciji pri Državnom inspektoratu koja će na lokaciju izaći u ponedjeljak

29.8.2020.
20:41
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Na Medvedskom bregu 44 u subotu je došlo do urušavanja objekta, a riječ je o neodržavanoj kući koja je naslonjena na susjedni objekt predstavljala opasnost te su na teren izišli vatrogasci i policija, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Ured je dojavu dobio oko 17 sati, a slučaj je prijavio građevinskoj inspekciji pri Državnom inspektoratu koja će na lokaciju izaći u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ured za upravljanje u hitnim situacijama je danas oko 17:00 sati dobio dojavu o urušavanju kuće na lokaciji Medvedski breg 44.

Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o neodržavanoj kući koja je naslonjena na susjedni objekt i predstavlja opasnost. Na terenu je Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba i Policijska uprava zagrebačka. Ured za upravljanje u hitnim situacijama je slučaj prijavio građevinskoj inspekciji pri Državnom inspektoratu koja će na lokaciju izaći u ponedjeljak", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo