mladi i ludo zaljubljeni / Upoznajte najslađi par u Hrvatskoj!

Sve o najslađem paru hrvatske urbane scene doznat ćete u sljedećoj priči. Mlađi brat Natalie Dizdar, redatelj spotova Filip već godinama ljubi pin up djevojku Anu. U ovoj, oku ugodnoj priči, otkriva i zašto mu je trebalo tri godine da je pozove na spoj.

21.4.2014.
18:28
VOYO logo

Mladi, uspješni i ludo zaljubljeni! Filip Dizdar i Ana Perduv ponosno nose titulu jednog od najzgodnijih parova domaće javne scene, a romantična priča između pjevača i redatelja spotova te jedne od najpoznatijih hrvatskih pin up djevojaka rodila se prije četiri godine u bespućima world wide weba.

"Mislim da smo popričali prvi put na internetu", priznao je Filip.

"Myspace. Bio je jako duhovit, jako, i bio je jako zgodan, sad je još zgodniji. Prvo je uvijek fizičko, dojam, karizma. A kasnije kad sam ga upoznala onda sam odlijepila", objasnila je Ana.

Ostalo je, kaže se, povijest. Koja se, doduše, počela događati tek tri godine nakon što su jedno drugom zapeli za oko. Toliko je Filipu trebalo da Anu pozove na spoj. Povezala ih je ljubav prema glazbi, slični stavovi prema životu i zadarska linija.  

"Ana iako nije glazbenik jako zna dobro prepoznati nešto što je dobro. To nas je više spojilo nego određeni autori. Iako nemam sluha", tvrdi Filip.

"Možda nemamo isti ukus, ali imamo slične stavove prema životu i slična razmišljanja. I dobro komuniciramo", smatra Ana.

Ono da posao i ljubav ne treba miješati ne vrijedi u njihovom slučaju - Ana je čest glavni lik u spotovima koje Filip režira, a podjela poslova  savršeno funkcionira kako na setu tako i doma.

Odličan im je, kažu, i ovakav način života. Već gotovo dvije godine žive zajedno, svatko ganja svoju karijeru i baš im ništa ne nedostaje. Niti prsten na ruci ili beba u koljevci - Ana o majčinstvu još ne razmišlja, a ne zvone im niti svadbena zvona.

Ima vremena, a kada dođe i taj dan, u Filipovoj režiji i s Aninim istančanim ukusom sigurno će biti u najmanju ruku zanimljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo