divlji petak /

Upoznajte mlade punk poslastice hrvatske scene!

Image

Dopustite zakovicama, pokidanom traperu i martensicama da se rasplešu uz punk iznenađenja koja stižu u hrvatsku metropolu protresti vaše bubnjiće. Nastupaju, Vlasta Popić, M.O.R.T. i Andrija.

4.5.2014.
1:00
VOYO logo

U Klubu vas ovoga petka očekuje prava poslastica. Naime, dopustite zakovicama, pokidanom traperu i martensicama da se rasplešu uz punk iznenađenja koja stižu u hrvatsku metropolu protresti vaše bubnjiće. Nastupaju, Vlasta Popić, M.O.R.T. i Andrija.

Vlasta Popić je punk-noise-pop bend iz Varaždina nastao krajem 2007. Godine 2012. izbacili su debi album Za očnjake koji je našao svoje mjesto na top ljestvicama najboljih albuma 2012. U posljednje tri godine odsvirali su 150 koncerata u regiji, ali i preko granica bivše SFRJ. Početkom 2014. objavili su live album snimljen u zagrebačkom Klubu koji najavljuje drugi studijski album koji se snima ovo ljeto. Za prvu polovinu ove godine najavili su tridesetak koncerata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine s čestim izmjenama ostalih članova. Prvi nastup je zabilježen na dočeku 2005. godine, i otada bend povremeno nastupa sve do ljeta 2011. kada počinje s ozbiljnim radom i čestim nastupima.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo