HOĆE LI PRONAĆI LJUBAV? / Upoznajte 12 hrabrih i odvažnih sudionika četvrte sezone emisije 'Brak na prvu': Ovaj put ima jedna nova zanimljivost

Image
Foto: RTL

Sezonu će otvoriti šest prekrasnih svadbi i dvanaest odvažnih pojedinaca

28.1.2024.
9:55
RTL
VOYO logo

Četvrta sezona emisije'Brak na prvu' kreće od 29. siječnja na RTL-u, a sve epizode moći ćete pogledati dan ranije na platformiVoyo.

Sezonu će otvoriti šest prekrasnih svadbi i dvanaest odvažnih pojedinaca koji su spremni pronaći ljubav, a zanimljivo je da su neki parovi u medenom mjesecu uživali i izvan Hrvatske gdje su se imali priliku zaljubljivati okruženi prekrasnim krajolicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Parove pažljivo biraju stručni eksperti iz područja psihologije i ljubavnih odnosa, a kompatibilne parove pronalaze kroz niz različitih testova.

Koliko je emisija uspješna, odlučila je naglasiti i producentica Braka na prvu te je tom prilikom i odgovorila zašto ju ne iznenađuje činjenica da dosta parova nakon prestanka snimanja ostane zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Očekivala sam da će se ljubav dogoditi zato što znam kakav tim ljudi radi iza toga. Znam tko su naši stručnjaci, znam koliko dugo rade s parovima tako da sam stvarno očekivala da će barem jedan par u sezoni zaista uspjeti.", rekla je jednom prilikom za RTL producentica Ivana Šimac.

U nastavku upoznajte sudionike četvrte sezone emisije 'Brak na prvu':

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Jakuš i Josip Krolo

Image
Foto: RTL

Ana Jakuš

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana je medicinska sestra iz Bedekovčine koja radi u hitnoj službi u Zagrebu koja ima strast prema učenju stranih jezika. Najvažnije joj je da partner prihvati njezinu obitelj, a naglasila je i da nije ljubomorna osoba.

Josip Krolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip je rođen i odrastao u Osijeku, no već osam godina živi u Zagrebu, a njegova je strast potpuno drugačija od Anine jer je usmjerena prema fitnessu. Za sebe kaže da je opuštena osoba koja vodi zdrav život, ali može izgubiti živce kad su u pitanju nepravda, krađa i korupcija.

Josip je bio u braku pet godina te je otac jednog djeteta, a tvrdi kako njegova idealna partnerica mora biti inteligentna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolina Dianežević i Alen Vlahović

Image
Foto: RTL

Drugi par koji će sudjelovati u emsiji su svestrana Nikolina i radijski voditelj Alen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolina Dianežević

Zagrepčanka Nikolina je nakon prekida posljednje duge veze odlučila ponajprije raditi na sebi. Sezonski radi kao kuharica na brodu, a s obzirom na to da je surađivala na stvaranju pet kuharica, počela se baviti i fotografijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve to, završila je školu za trenericu fitnessa! Iskrenost, otvoren um i ljubaznost ono su što traži kod muškarca, a on mora imati samopouzdanje i strast za životom kao što je njezina prema motorima.

Alen Vlahović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj na Happy FM-u te pjeva po noćnim klubovima i na vjenčanjima. Voli psihologiju, obožava prirodu i duge šetnje koristi kako bi razbistrio misli.

Preferira tamnopute, tamnokose egzotične ljepotice, ne voli puno šminke na ženama, no nema ništa protiv estetskih korekcija. A kaže da se ne može zaljubit sve dok u svoju partnericu ne stekne povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renata Dojčinović i Antun Glavas

Image
Foto: RTL

Ljubavnoj sreći nadaju se i Renata koja prezire ljubomoru i učitelj Anton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renata Dojčinović

Pjevačica iz Zagreba na muškarcu prvo primjećuje osmijeh i oči, no najvažniji je ipak njegov karakter. Veliki minus u vezi za nju je uvijek ljubomora i muškarac koji bi je na bilo koji način ograničavao, uključujući i njezinu karijeru, a mora biti brižan, podržavati je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antun Glavas

On je učitelj engleskog jezika, fotograf u slobodno vrijeme, sinkronizira razne medijske formate. Zbog svoje mladenačke energije, preferira izlaziti s mlađim djevojkama, no najvažnije mu je da njegova partnerica bude sportski tip, prirodna, opuštena i avanturističkog duha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav prema partnerici najradije izražava riječima i sitnim gestama i darovima, a ne bi tolerirao da mu je odabranica bezobrazna, bez manira i poštovanja prema drugim ljudima.

Tina Blašković i Lovre Vuković

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U showu će sudjelovati Tina Blašković i Lovre Vuković

Tina Blašković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša sudionica slovenske verzije showa 'Gospodin Savršeni' dolazi iz Kopra

Tina ne vidi sebe kao majku, a razlog je svijet u kojem živimo. Traži ambicioznog muškarca s kojim bi stvarala carstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voli sjesti na Vespu i voziti se satima uz obalu. Vrlo je romantična, najbolji spoj za nju bio bi kuhanje kod kuće s njezinim muškarcem, ona je djevojka ljeta koja seks smatra jako važnim dijelom veze.

Lovre Vuković

Šibenčanin koji zna što želi reći i nije ga strah to reći. Privući će ga samo inteligencija zbog čega preferira starije žene koje imaju više životnog iskustva. Kaže da bi radije umro nego prevario svoju partnericu, toliko mu je važna lojalnost.

U potragu za ljubavi krenut će Klara Kokić i Filip Belić. Upoznajte ih!

Image
Foto: RTL

Djevojka iz Zagreba s kojom nema oklijevanja - uvijek će reći što misli i teško joj je sakriti emocije, a priznaje i da je ponekad tvrdoglava i ima težak karakter

Njezin idealan muškarac treba joj davati puno komplimenata i biti vrlo brižan - Klari male stvari puno znače. Voljela bi se osjećati sigurno i zaštićeno s partnerom, koji bi trebao biti vedar jer je i ona vesela, ali i ozbiljan ako je to potrebno. Za nju je ljubomora veliki minus u vezi.

Filip Belić

Filip je trener fitnessa i vozač taksija iz Zagreba. Kod veze mu je najvažnije da njegova partnerica nije ljubomorna i posesivna, a preferira sportske djevojke koje se brinu o svom tijelu i prehrani.

Pušenje ne dolazi u obzir.

Posljednji par kroji ćemo gledati u emisiji 'Brak na prvu' su Tamara Razum i Tiago Coutinho Nunes.

Image
Foto: RTL

Tamara Razum

Tamara dolazi iz Samobora i uistinu je svestrana djevojka. Ima puno interesa, pa samim time i mnogo poslova i hobija - dadilja je, instruktorica fitnessa i plesačica, koja uživa u planinarenju i ronjenju.

Privlače je avanturisti i muškarci koji se brinu o svom izgledu, no karakter joj je ipak najvažniji. Uvijek zamijeti lijep osmijeh i preferira muškarce plave kose, a odbojni su joj manipulatori.

Tiago Coutinho Nunes

Tiago je rođen u Brazilu, radi u logistici u službi za korisnike u Zagrebu, roditelji su mu umirovljenici.

Volio bi da njegova odabranica bude otvorenog uma, a kad je riječ o romantici, smatra da je manje više i za njega je veza gotova kad počne gledati druge djevojke. Kaže da nikada nije bio istinski zaljubljen.

Show 'Brak na prvu' ne služi samo pronalasku ljubavi, već je i pravi sociološki eksperiment jer dvoje potpunih stranaca nije slučajno spojeno.

Četvrta sezona emisije 'Brak na prvu' kreće od 29. siječnja na RTL-u, a sve epizode moći ćete pogledati dan ranije na platformi Voyo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo