konačno će imati svoju kosu / Upoznajte 12-godišnju Barbaru, hrabru djevojčicu koja je već dva puta uspješno pobijedila leukemiju!

12-godišnja Barbara imala je samo jednu želju - pobijediti tešku leukemiju. I uspjela je! Danas zdrava djevojčica, zbog zloćudne je bolesti ostala bez kose. Ljudi su, kaže, upirali prstom u nju, prije nego što je uspjela nabaviti vlasulju

15.6.2015.
18:59
VOYO logo

Upoznajte Barbaru Vukas, hrabru djevojčica koja je već dva puta uspješno pobijedila leukemiju. Za nekoliko tjedana proslavit će 13. rođendan. Šest godina otkad joj je dijagnosticirana ova zloćudna bolest, konačno će imati svoju kosu.

Dobila je novu periku sačinjenu od kosa 15 djevojčica koje su pokazale veliko srce. Svoje đačke klupe s Barbarom dijele u osnovnoj školi Sesvete. Zbog Barbare su se uključile u akciju Kosa ljubavi. Svoje duge uvojke puštale su i po sedam godina. Sada su ih ošišale i donirale za izradu vlasulja potrebnih djeci poput Barbare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svih strana Hrvatske stiže kosa koja će se koristiti za izradu vlasulja za djecu koja su zbog autoimunih i zloćudnih bolesti izgubila kosu. Reagirale su i frizerke, udružile su svoje snage i besplatno prionule na šišanje.

"Odazivamo se takvim akcijama, a ništa nas ne košta ako možemo pomoći da drugi budu sretni", kazala je frizerka Tajana Akalović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je sretna Barbara. Zbog sebe i svih  prijatelja s kojima je dijelila bolničku sobu. 

"Hvala curama iz mog razreda i cijeloj školi što su donirale dio sebe da bi drugima bilo bolje", poručila je Barbara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebook stranici Kosa ljubavi svi oni kojima su vlasulje potrebne potražiti dodatne informacije kako do njih doći jer uperene prste kakve je dugo gledala i Barbara nitko ne zaslužuje. Pogotovo ne bolesna dječica. 

Našu magazinsku emisiju možete pratiti na njihovoj Facebook stranici 'Sve u šest'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo