Uplakani šef hotela Lav: Nemam vam za plaće!

12.3.2010.
16:37
VOYO logo

Što će biti s luksuznim hotelom Le Meridien Lav još uvijek se ne zna. Suvlasnici Ivica Kurtović i Slavko Bošnjak tvrde da pregovaraju o prodaji hotela s nekoliko investitora, međutim, sve ukazuje na to da je Finac David Gumpler jedini zainteresiran, no i tu je nešto krenulo krivo, piše dalmatinski tjednik Vrime.

Navodno je Gumpleru zasmetala neozbiljnost Kurtovića. Tvrdi da intenzivno pregovara na nekoliko adresa, a svjestan je da je prilično usamljen. Cijena hotela je 80 milijuna eura plus nagomilani dugovi u zadnje četiri godine koji iznose najmanje toliko: izvođačima radova, dobavljačima, radnicima, prijevoznicima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finci su navodno bili zatečeni i stanjem hotela s pet zvjezdica: potplaćeni radnici, neredovite plaće, manjak osoblja, ogromni troškovi reprezentacije, neuredni zahodi i slično. Radnici se nadaju da će im novi šef biti bolji od Kurtovića i Bošnjaka.

"Nadamo se da novi gazda neće biti licemjer poput Kurtovića, koji nam je nedavno na internom sastanku doslovno zaplakao jer nije isplatio plaće", ispričao je djelatnik Lava novinarima i dodao kako se nakon sastanka odvezao luksuznim automobilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201002060111006 arti-201002250053006 arti-201002070125006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo