Upišeš Facebook, a surfaš stranicama firme!

Nakon što je u Zagrebačkom holdingu zaposlenicima zabranjen posjet stranicama poput Facebooka ili YouTubea, zabilježen je značajan porast posjeta službenim stranicama te tvrtke.

9.3.2011.
8:37
VOYO logo

Dok vodstvo Hrvatske televizije širi područje djelovanja cenzure na društvene mreže, odgovorni u Zagrebačkom holdingu odavno su zabranili pristup nepoželjnim internetskim sadržajima.

Ono što je novina u slučaju Zagrebačkog holdinga jest činjenica da kad zaposlenici zagrebačkog poduzeća pokušaju dići stranice socijalnih mreža, na monitoru im se ukaže stranica vlastite tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvim danima zabrane Facebooka i drugih nepoželjnih internetskih stranica Holding je bilježio znatno povećanje posjećenosti svojim stranicama. Tko god je od radnika pokušao pristupiti Facebooku ili, primjerice, YouTubeu, otvorila mu se stranica Zagrebačkog holdinga.

Na javnoj televiziji mogli bi učiti od 'cenzora' Holdinga, pa će možda napokon popraviti statistike posjećenosti internetskim portalima u vlasništvu Hrvatske radiotelevizije, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103080023006 arti-201103080233006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo