Umro prije godinu dana, a bolnica ga proglasila živim!

Kada je u poštanskom sandučiću pronašao pismo za prijatelja o kojem se brinuo sve do njegove smrti, Dragutin Vuković umalo se onesvijestio.

20.11.2010.
0:14
VOYO logo

Bolničke nalaze koje su poslali Dragutin Vuković još uvijek prebire po rukama, te ne vjeruje kako su mrtvog čovjeka mogli ''oživjeti''.

''Oni su njega pregledavali, a on na krematoriju leži već godinu dana, ja sam ga osobno sahranio u zajedničku grobnicu'', rekao nam je Dragutin za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolnica nevjerojatnu pogrešku nije uočila, a reagirali su tek nakon upita novinara te su provjerom dokumentacije priznali propust. Prošli je tjedan na njihovom Odjelu obavljen pregled dvojice drugih pacijenata. Igrom slučaja, jedan se prezivao kao Josip Stanković.

''Službenica je to prepisala i tom prepisku je imena pripisala drugim prezimenima'', pojasnio je Vlado Jukić, ravnatelj bolnice u Vrapču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da se Josip liječio kod njih, u evidenciji su imali i njegovu adresu, na kojoj je Dragutin samo privremeno. No, u moru nalaza, lako je pogriješiti, smatra ravnatelj bolnice.

''To se moglo dogoditi bilo kome. Ponovno se ispričavamo i nadamo se da ćemo naići na razumijevanje'', rekao je Jukić za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201010230363006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo