Umjesto plastične boce u kontejneru pronašla bombu

Splićanka Aida Borić Božkov u petak je u Ulici bana Berislavića u kontejneru tražila PET ambalažu, no umjesto boce, na svoje veliko iznenađenje, izvukla je opasnu eksplozivnu napravu.

4.7.2011.
17:25
VOYO logo

Diplomirana pravnica iz Splita, Aida Borić Božkov, koja za život nažalost zarađuje skupljajući PET ambalažu po kontejnerima, u petak je u Ulici bana Berislavića, umjesto plastične boce izvukla minobacačku raketu.

''Našla sam kutiju za cipele, otvorila je i unutra raketa! Pročitala sam što piše na njoj - 'minobacačka raketa, 1,8 kilograma' - i odložila je, te nazvala policiju. Došli su za čas, rekli su mi da ostanem pokraj kontejnera da tko drugi ne bi to dirao. Stigli su pirotehničari, uzeli je i zahvalili'', rekla je Aida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrdili su kako je bila riječ o minobacačkoj granati, koja je izuzeta i čeka svoj red za uništenje, piše Slobodna Dalmacija.

''Nije ovo moja prva bomba, u ovih šest godina našla san ih tri! Jedna od njih je bila i rasprskavajuća granata'', dodala je Aida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201107040426006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo