Novi sukob? /

Umjesto na Bernardićev team-building u Ogulinu dio istaknutih SDP-ovaca pobjegao na godišnji

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Za idući vikend predsjednik SDP-a sazvao je team-building za vrh stranke. No u Ogulin neće doći 15-ak visokopozicioniranih članova stranke

5.1.2018.
16:38
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Dio SDP-ovih saborskih zastupnika uvjeren je kako je Bernardić namjerno sazvao sastanak za vikend jer zna da većina ne može doći. Jer upravo od onih kojih neće biti predsjednik stranke bi doživio oštru paljbu.

Jutarnji list doznaje da na team-buildingu neće biti Orsata Miljenića, Mihaela Zmajlovića i Siniše Hajdaša Dončića koji su na skijanju, a skijaju i Ranko Ostojić, Joško Klisović te Siniša Varga. Na godišnjem odmoru u Milanu je pak Milanka Opačić, na skijanje je otišla i Ana Komparić Devčić, a zbog obaveza prvog dana u Ogulinu neće biti ni Mirando Mrsić, dok se Bojan Glavašević ispričao obiteljskim obvezama. I Peđa Grbin je navodno na putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje i oni koji tvrde da Bernardić priželjkuje sukob kako bi opet mogao reći da je žrtva, odnosno da im je pružio ruku pomirenja, ali je oni nisu prihvatili.

SDP će team-building održati u hotelu Frankopan, koji je zakupio za idući vikend 12. i 13. siječnja. Najavili su dolazak između 50 i 70 ljudi. Za radni dio vikenda rezervirana je zgrada Pučkog učilišta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 36 članova Kluba zastupnika SDP-a neće ih se odazvati petnaestak. Dok su neki spriječeni, dio njih vjerojatni neće doći jer ne žele "statirati u Berinu političkom performansu", javlja Jutarnji list.

Spekuliralo se čak da bi Bernardićevi protivnici se ipak mogli odazvati team-buildingu, te ondje napustiti Klub zastupnika SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo