UMJESTO JAVNE ISPRIKE, DOBROVIĆ MARIĆU PORUČIO NA FEJSU: / 'Tonski zapisnik sa sjednice treba javno objaviti'

Image
Foto: PIXSELL
12.7.2017.
16:38
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je ministra financija Zdravka Marića prozvao zbog nagovaranja članova Nadzornog odbora HABOR-a da tvrtkama iz sustava Agrokora lani odobre kredit od 48,3 milijuna eura, mostovac Slaven Dobrović na svom Facebook profilu odgovorio je i na Marićeve uvrede i prijetnje tužbom ako mu se javno ne ispriča. Među ostalim je izjavio kako bi bilo dobro da se tonski zapisnik sa sjednice NO-a objavi u interes istine i hrvatskih građana.

"Gospodine ministre Mariću, vidim da ste se osvrnuli na moju izjavu medijima na njihov upit zašto sam dao glas za kredit Agrokoru. Ponavljam i ovoga puta – zato što sam imao povjerenje u Vas kao čovjeka i ministra te argumente koje ste na sjednici iznijeli. Suglasan sam s Vama da je najbolje, u interesu istine i hrvatskih građana, kojima obojica trebamo služiti, da se tonski zapisnik sa sjednice u cijelosti javno objavi. Na vaše uvrede kojima ste me javno počastili i prijetnje tužbom, ovoga puta neću odgovarati", napisao je Dobrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Marić je nešto ranije danas kazao kako je Dobrović iznio "bezočne laži i neistine"te time nanio štetu njegovom ugledu i časti. Demantirao je izjave bivšeg ministra te kazao: "Od bivšeg kolege gospodina (Slavena) Dobrovića očekujem javnu ispriku i javni demanti. Očekujem da pojasni razloge zbog kojih je na taj način nastupio, u protivnom bit ću primoran pokrenuti sudski proces, odnosno tužbu zbog klevete i uvrede koje je meni nanio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo