PREDGRUPA SNOW PATROL / Ulaznice za U2 od 250 do 2.000 kuna

Image

63.000 ulaznica za koncert grupe U2 u Zagrebu bit će puštene u prodaju 27. ožujka.

17.3.2009.
11:56
VOYO logo

ZAGREB - Karte za glazbeni spektakl godine u Hrvatskoj, koncert grupe U2 10. kolovoza na Maksimiru, bit će puštene u brodaju 27. ožujka u 9 sati, na svim prodajnim mjestima agencije Ticket Pro te na njihovoj web-stranici.

Cijene karata kreću se od 250 do nevjerojatnih 2.000 kuna. Najjeftinije će biti ulaznice za sjevernu tribinu, dok će za stajaća mjesta njihova cijena iznositi 500 kuna. Za mjesto na zapadnoj i južnoj tribini bit će potrebno izdvojiti 750 kuna. Dijelovi istočne i zapadne tribine najbliži pozornici koštat će 1.000 kuna, a najskuplje će biti VIP ulaznice koje će se moći kupiti po cijeni od 2.000 kuna. U prodaju će biti pušteno 63.000 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, koliko će teško biti doći do ulaznica govori i činjenica da je iz susjednih zemalja (BiH, Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Slovenije) na adresu organizatora koncerta poslano više od 20.000 upita o prodaji ulaznica.

Organizatori koncerta Lupa Promotion istaknuli su da će pozornica biti postavljena uz južnu tribinu stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čast da otvori koncert pripala je škotskom indie pop sastavu Snow Patrol koji je krajem prošle godine objavio uspješan album "A Hundred Million Suns", treći otkad su bestselerom "Final Straw" osigurali ulaznicu za prvu ligu britanskog rocka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo