NEZADOVOLJNA NAKON IZBORA / Psovala HDZ, policajce, a onda se obrušila na premijera: 'Je*o vas Plenković'. Uhićena je

Image
Foto: Screenshot

U presudi se navodi da je žena 'bez povoda i razloga' galamila, govoreći da su 'u ovoj državi sami lopovi, opet je*eni HDZ dolazi na vlast'. Kasnije je počela vrijeđati i policajce vičući 'mamu vam je*em glupu u pi*ku pandursku, je*o vas Plenković i vaš nesposobni načelnik'

26.5.2024.
12:14
Screenshot
VOYO logo

U Slavonskom Brodu uhićena je žena (46) nakon što je narušavala javni red i mir u hodniku zgrade i, između ostaloga, vrijeđala policajce, HDZ i premijera Andreja Plenkovića dva dana nakon parlamentarnih izbora.

U presudi se navodi da je "bez povoda i razloga" galamila, govoreći da su "u ovoj državi sami lopovi, opet je*eni HDZ dolazi na vlast", prenosi Danica. Pritom je udarala po ulaznim vratila lifta nakon čega su stanari pozvali policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je počela vrijeđati i policajce vičući "mamu vam je*em glupu u pi*ku pandursku, je*o vas Plenković i vaš nesposobni načelnik".

Zbog remećenja javnog reda i mira i vrijeđanja policajaca dobila je 30 dana zatvora, no iza rešetaka neće ako u idućih 12 godina ne ponovi sličan prekršaj. Mora platiti i 50 eura za troškove paušalnog postupka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Božnović na prisezi polio vodu po krilu, Plenković se počeškao za uho, a onda krenuo u akciju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo