OBITELJ CURICE GA PRIJAVILA / Prijeti mu do 10 godina zatvora: Uhićen je pedofil optužen za zlostavljanje dviju djevojčica

Image
Foto: Guliver/Thinkstock

Uhićen je muškarac osumnjičen za seksualno zlostavljanje dvije djevojčice mlađe od 10 godina

30.10.2018.
20:06
Guliver/Thinkstock
VOYO logo

Muškarac (31) iz sjeverozapadne Hrvatske koji je osumnjičen za seksualno zlostavljanje nad dvije djevojčice mlađe od 10 godina, završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana. 

Sudac istrage poslao ga je u zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. Osumnjičen je za zlostavljanje maloljetne djevojčice iz svog šireg kruga obitelji. Ona je svojoj obitelji prijavila kako ju je muškarac dirao po spolnom organu nakon čega je njena obitelj reagirala i sve prijavila policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz 24sata neslužbeno doznaju kako je policija saznala da je optuženi pedofil imao još jednu žrtvu. Tjedan dana prije nego što je zgrabio djevojčicu, došao je u posjet kod prijatelja. Kad je otac djevojčice bio zauzet, u sobu je odveo njegovu maloljetnu kćer. Dirao ju je po spolovilu i zaprijetio je da će joj nauditi te ona zbog straha nije nikome prijavila što se dogodilo. 

Kazna od jedne do deset godina zatvora

Ako se utvrdi njegova krivnja, prijeti mu kazna od jedne do deset godina zatvora zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. U naselju odakle dolazi, samo su rijetki znali što je radio. Osumnjičenik je također i otac, a od kad se proširila priča o navodnom silovanju, roditelji maloljetnika postali su puno oprezniji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike