skriveni dragulji /

Ugledni portal za putovanja odlučio: Od 50 najljepših plaža u Europi, čak tri su u Hrvatskoj!

Image
Foto: Boris Scitar/Ivo Cagalj/PIXSELL

Među 50 najljepših plaža Europe svoje su mjesto našle plaže u poznatim ljetovalištima u Grčkoj, Italiji, Sardiniji, Španjolskoj...

20.12.2018.
8:12
Boris Scitar/Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U kategoriji 50 najljepših plaža u Europi svoje mjesto su na listi, koja je sastavljena uz pomoć 1.000 vodećih stručnjaka za putovanja, našle i tri plaže u Hrvatskoj, od čega su čak dvije iz Dubrovnika, objavila je jedna od najuglednijih internetskih stranica o putovanjima FlightNetwork.

Plažu Navagio na grčkom otoku Zakynthosu stavili su na vrh ljestvice, druga je spektakularna plaža Reynisfjara na Islandu, a na 10. mjestu našao se Zlatni rat na Bolu. Na dnu ljestvice su dvije plaže u Dubrovniku, Pasjača (41.) i Sveti Jakov (42.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Zlatni rat pišu kako je riječ o jedinstvenoj plaži kakvih nema puno u svijetu, a najviše ocjene (10) dobila je za netaknutu ljepotu i kvalitetu pijeska i mora. Za Pasjaču pišu kako je skriveni dragulj na hrvatskoj obali idealan za miran odmor.

Ponovno je najviše ocjene dobio zbog netaknute ljepote i kvalitete pijeska i mora. Ističu kako plaža Sveti Jakov pruža neponovljiv pogled na povijesni Dubrovnik te je jedna od najposjećenijih plaža u blizini grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među 50 najljepših plaža Europe svoje su mjesto našle plaže u poznatim ljetovalištima u Grčkoj, Italiji, Sardiniji, Španjolskoj, ali i dugačke pješčane plaže i strme stijene u Engleskoj, Irskoj, Škotskoj i Islandu. Cjelovitu listu možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo