Kršenje Svih Pravila /

U Zagrebu od sutra veliki tehnološki spektakl: 'Osmu godinu zaredom Bug future show je najtehnološkiji dan u godini'

Na show stižu i tehno punkeri - glazbenici, kuhari i fitnes treneri koji nisu kukali, nego su se protiv ugašenog biznisa izborili online diverzijom

3.2.2021.
23:00
VOYO logo

Nije istina da nema baš nikakvih događanja, i da je baš sve otkazano - sutra se u Zagrebu održava Bug Future show.

Govorit će Nizozemac Jan De Jong koji je prekršio pravila, i promijenio hrvatske zakone, odnosno izborio izdavanje viza za digitalne nomade. Na show stižu i tehno punkeri - glazbenici, kuhari i fitnes treneri koji nisu kukali, nego su se protiv ugašenog biznisa izborili online diverzijom. Breaking All The Rules iliti Kršenje Svih Pravila, to je moto diverzantskog i buntovničkog programa. 

Diverzanti s Bug Future showa, razbojnici, u slobodno vrijeme i organizatori i moderatori, Las Vegas i Berlin iliti Dragan Petric i Bojan Mušćet, bili su večerašnji gosti RTL Direkta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Odlučili smo da ne preskačemo godinu, osmu godinu zaredom Bug future show je najtehnološkiji dan u godini. IT sektor je profitirao i to smo vidjeli, jedine lijepe vijesti koje su se događale posljednjih 12 mjeseci bile su one iz IT sektora, vidjeli smo mnoga ulaganja u velike firme, ali i male firme, juler jedan startup iz Osijeka Orka postao je puno bogatiji nego prije. Predstavnici svih tih uspješnih kompanija sutra će sudjelovati u otvornom panelu Bug Future showa'', kazao je Petric.

Zašto je 5G tehnologija toliko demonizirana, a o njoj se jako puno priča? Mušćet kaže, neki ljudi nasjeli su na lažne priče. ''5G tehnologija je tehnologija koja nije samo na 4G, to je tehnologija koja će nam u mnogome pomoći da svoje poslovanje, a i svoj svakodnevni život unaprijedimo. Dakle, od činjenica da ćemo moći npr. pregledavati se na daljinu, da ćemo moći gledati utakmicu istovremeno kad i gledati u smartphone i onda dobivati podatke, statistiku u realnom vremenu itd. 5G će nam svakako promijeniti živote na bolje. Mi danas u Hrvatskoj imamo već milijun i 200 tisuća stanovnika pokrivenih 5G, u 17 gradova 5G dakle hrvatska stvar'', smatra Mušćet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o razgovoru možete pogledati u videu...


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo