VIDEO / Tramvaj ispao iz tračnica, stvaraju se ogromne gužve

Mole se sudionici u prometu da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća te da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju

20.2.2024.
7:21
VOYO logo

Tramvaj je ispao iz tračnica na križanju Hanuševe i Ulice Republike Austrije u utorak ujutro. Ogromna je gužva u okolnim ulicama sve do zgrade Plive kraj Črnomerca. Radnici ZET-a su doveli i dizalicu no pitanje je kad će ga uspjeti vratiti na mjesto. O svemu su se kratko oglasili i iz ZET-a.

"Zastoj tramvajskog prometa na raskrižju Jagićeva/Hanuševa. Linija 2 u oba smjera prometuje preusmjereno preko Trga bana Jelačića, dok linija 1 umjesto na Zapadni kolodvor prometuje do Črnomerca", objavili su iz ZET-a i dodali kako će sve novosti stavljati na svoje i stranice Zagrebačkog holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozači, pripremite živce! Kreću veliki radovi na tri ulice u Zagrebu

Iako se za vrijeme školskih praznika očekuje manje prometa po metropoli, najavljeni su radovi na tri velike prometnice koji bi mogli stvoriti kaos na cestama.

Raskrižjem Nove ceste i Ulice Zvonimira Rihtmana bit će otežan promet u utorak od 8.30 do 15 sati. Zbog izvođenja radova na vodoopskrbnom priključku potrebno je izvesti prijekop kolnika koji se nalazi u zoni raskrižja. Za vrijeme radova bit će zabranjen ulaz i izlaz iz Ulice Zvonimira Rihtmana na Novu cestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OGROMNE KOLONE /

Nesnosna gužva u Zagrebu: Zbog radova na Jadranskom mostu čeka po sat i pol

Image
OGROMNE KOLONE /

Nesnosna gužva u Zagrebu: Zbog radova na Jadranskom mostu čeka po sat i pol

Harambašićevom ulicom na dijelu od Maksimirske ceste do Štoosove ulice bit će otežan promet od utorka u 8 sati do subote, 24. veljače do 15.00 sati. Zbog izvođenja radova izgradnje zasunske komore vodoopskrbnog cjevovoda u raskrižju Harambašićeve i Škrlčeve bit će onemogućeno prometovanje Harambašićevom ulicom od sjevera prema jugu, dok će se promet u smjeru jug - sjever odvijati nesmetano. Obilazni pravac je Maksimirska – Šulekova – Štoosova.

Na raskrižju Hrvatske bratske zajednice i Vukovarske od utorka do četvrtka od 9 do 14 sati izvodit će se radovi optimizacije semaforskih uređaja. U tom će periodu promet regulirati djelatnici MUP-a i prometnog redarstva Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mole se sudionici u prometu da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća te da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo