U ZAGREBAČKOJ BOLNICI IZVEDEN INOVATIVNI ZAHVAT: / Problem od kojeg pati 70 posto Hrvata rješili su za pola sata

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Tim domaćih stručnjaka iz Kliničke bolnice Sveti Duh prvi je put izveo zahvat koji uklanja kronične bolove u leđima. Napredak je vidljiv već nakon pola sata

21.9.2018.
11:54
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Tim domaćih stručnjaka iz Kliničke bolnice Sveti Duh prvi je put izveo zahvat koji uklanja kronične bolove u leđima. Napredak je vidljiv već nakon pola sata, javlja Dnevnik.hr.

Bolovi u leđima gospođe Snježane Car bili su nepodnošljivi, a nisu joj pomagale ni tablete. Za manje od jednog sata, potpuno novom metodom liječenja, rezultati su i više nego vidljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je bolnije leći nego se sada okrenuti. Budući da se sad mičem bez boli, nadam se najboljem", rekla je nakon medicinskog zahvata na Svetom Duhu.

Česta bol u donjem dijelu leđa kod pacijenata

"Taj inovativni zahvat je namijenjen kroničnim bolesnicima kojima uvelike olakšava svakodnevni život, ali što je još važnije, vraća ih u radno sposobnu skupinu," ističe doktorica Višnja Nesek Adam iz Kliničke bolnice Sveti Duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kandidati su oni bolesnici koji iz nekog razloga ili nisu imali uspjeha kod nekih neurokirurških zahvata zbog operacije na leđima ili nisu bili u mogućnosti provesti operacijski zahvat i ne mogu uzimati lijekove", izjavila je doktorica Nesek Adam za Dnevnik.hr.

Bol u leđima, posebno u njihovu donjem dijelu, iz dana u dan pogađa sve veći broj pacijenata. Brojke kažu da se gotovo 70 posto Hrvata bori s tim problemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

03.03.2016., Zagreb - Reportaza s hitnog prijema Bolnice Sveti Duh. Visnja Adam Nesek voditeljica Centra za hitnu medicinu KB Sveti Duh

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo