NAPADAČ UHIĆEN / U Stobreču prometnog redara udario šakom. Puljak: 'Očekujem da se počinitelj najstrože kazni'

Image
Foto: PIXSELL

'Oni koji provode red i brinu o našem gradu i svima nama, ne smiju postati mete divljaštva i iživljavanja pojedinaca kojima je nasilje i nered jedini cilj. Nećemo to dopustiti', napisao je Ivica Puljak

9.6.2024.
14:26
PIXSELL
VOYO logo

Prometni redar (54) napadnut je u subotu oko 19 sati u Stobreču. Na njega je nakon verbalnog ispada, fizički nasrnuo 53-godišnji muškarac. Redar je nakon napada zatražio liječničku pomoć zbog jakog udarca u glavu. Napadač je uhićen, a cijeli slučaj komentirao je i gradonačelnik Splita, Ivica Puljak.

"Sinoć je u Stobreču brutalno pretučen prometni redar, službena osoba koja je obavljala svoj posao. Napadnut je samo zato što nekome ne odgovara provođenje reda i zakona, i to čak ne nad osobom koja ga je napala. Ovo je strašno, zabrinjavajuće i potpuno neprihvatljivo. Očekujem da se takvi pojedinci maknu s naših ulica, da se počinitelj najstrože kazni i da se pošalje jasna poruka kako se ovakvo nešto više nikada ne smije ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji provode red i brinu o našem gradu i svima nama, ne smiju postati mete divljaštva i iživljavanja pojedinaca kojima je nasilje i nered jedini cilj. Nećemo to dopustiti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da zaštitimo naše kolege u obavljanju njihovog posla. Kolegi želimo brz i potpun oporavak", napisao je Puljak na Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo