Brutalno izrugivanje tandema Parker-Stone / U South Parku je Clinton 'sendvič od kakice', a Trump nasilni homoseksualac čiji je glavni cilj protjerati Meksikance iz SAD-a

Image
Foto: Facebook

Kultna američka animirana serija South Park kreatora Treyja Parkera i Matta Stonea jubilarnu je, dvadesetu, sezonu posvetila parodiranju Donalda Trumpa.

9.11.2016.
16:25
Facebook
VOYO logo

Dvadeseta sezona kultne američke animirane serije "South Park" ne štedi novoizabranog predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa. Njezini kreatori, tandem Parker-Stone, odavno su poznati po tome što od njihovog ismijavanja nitko nije izuzet, a izgleda da ni s Trumpom neće biti ništa drukčije. Naime, u aktualnoj je sezoni ulogu Donalda Trumpa preuzeo Mr. Garrison koji je u seriji prikazivan kao konzervativni, autohomofobni, promiskuitetni homoseksualac koji se prije nekoliko sezona podvrgnuo operaciji promjene spola. Shvativši da unatoč tome ne može zatrudnijeti (a potom pobaciti, što mu je bila velika želja), Garrison se ponovno podvrgne hormonalnoj terapiji i operaciji te se vrati u muško tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garrison je u nekoliko epizoda prikazan i kao zoofil (npr. epizoda "An Elephant Makes Love to a Pig"), a u jednoj kao potencijalni pedofil ("Cartman joins NAMBLA" - peta epizoda četvrte sezone). U epizodi "World Wide Recorder Concert", Garrison upadne u depresiju jer ga otac nije zlostavljao kao dijete, a kroz čitavu je seriju jasno da taj osnosvnoškolski učitelj obožava eksperimentirati s drogama.

Upravo se on u glavama Treyja Parkera i Matta Stonea pokazao savršenim kandidatom za utjelovljenje Donalda Trumpa. U aktualnoj sezoni, Garrisonova je potencijalna potpredsjednica Caitlyn Jenner, a glavni cilj mu je protjerati Meksikance iz SAD-a uz moto "Je*at ću ih sve do smrti". Garrisonu je lice obojano u narančasto ne bi li i fizičkim izgledom asocirao na Donalda Trumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dapače, u prošloj je sezoni Trump bio prikazan kao kanadski diktator kojeg je Mr. Garrison doslovno silovao do smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Hillary Clinton nije pošteđena brutalnog ismijavanja. Naime, građani SAD-a i mediji je službeno nazivaju "sendvičem od kakice", dok se "Trump" ili Mr. Garrison odaziva na ime "Giant Douche", u prijevodu, sredstvo za ispiranje vagine ogromnih dimenzija.

(SPOILER) U posljednjim je epizodama Garrison priznao da nije mislio da će mu kampanja biti toliko uspješna i da ne zna ništa o politici te da ne bi trebao biti predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govorit ću iz srca. Ne znam koji ku*ac radim i vrijeme je da to priznam. Nisam mislio da ću dogurati ovako daleko. Poanta je - ja ne bih trebao biti predsjednik. Uništit ću ovu zemlju toliko da se više neće moći popraviti. Bolestan sam i ljutit čovječuljak, molim vas, ako vam je imalo stao do budućnosti ove zemlje, glasujte za Hillary. U redu? Ona barem ima nekog iskustva i zbilja nije toliko loša koliko vam se čini. Za razliku od mene, ona je zapravo sposobna voditi ovu državu.", navodi Garrison u epizodi "The Damned".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje koje se sada nameće je - što očekivati od sljedeće epizode koja će se u SAD-u prikazivati upravo večeras na Comedy Centralu. Na koji će način South Park prikazati pobjedu Donalda Trumpa? U posljednjim su epizodama Parker i Stone uveli novitet - epizode se jedna na drugu nadovezuju - stoga ljubitelji okrutnog humora dvojca iz Colorada s pravom očekuju spektakl.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo