istraga u tijeku / U sinoćnjem ludilu samo dva incidenta: Jedan vozač dobio šakom u glavu, drugom skakali po autu

Image
Foto: Damir Senčar/Pixsell

Na području Zadarske županije jučerašnje ludilo prošlo je uglavnom u granicama kontrole, no jedino su na Viru i Petrčanima zabilježeni incidenti

12.7.2018.
11:51
Damir Senčar/Pixsell
VOYO logo

U Viru iza ponoći u Ulici Borisa Krnčevića jedan je 24-godišnjak svojim BMW-om pokušao proći kroz gomilu, no to nije dobro završilo - pokušaj probijanja završio je razbijenim bočnim retrovizorima, a vozač je dobio i šakom u glavu kada je izašao iz auta. Policija trenutno istražuje taj slučaj.

U Petrčanima je u ponoć vlasnica opela prijavila oštećenje vozila u ponoć. Incident se dogodio za vrijeme slavlja. Jedan je navijač skočio na haubu automobila, a onda je razbio i bocu o vjetrobransko staklo, piše Zadarski.hr. Policiji je poznat taj navijač te će ga prekršajno kazniti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, policija tijekom večeri i noći na području Zadra nije zabilježila narušavanja javnog reda, oštećenja imovine, požara, ili težih prometnih nesreća. U policiji kažu kako mogu biti zadovoljni ukupnim stanjem sigurnosti, vezano za praćenje nogometne utakmice. S obzirom na ogroman broj građana na ulicama i izuzetno nabrijanu atmosferu, policija je zajedno sa svim ostalim žurnim službama, odradila kvalitetan posao, kazao je glasnogovornik policije Elis Žodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo