misteriozan incident / U šibenskom zatvoru buknuo požar, izgorjeli madrac i deke: vatrogasci u zadnji čas izvukli zatvorenika iz goruće ćelije

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Upravitelj Kaznionice i zatvora u Šibeniku Goran Čuljak nije htio davati izjave te nije htio otkriti kako je planuo požar

9.2.2018.
20:08
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U petak nešto prije 19 sati buknuo je požar na drugom katu zgrade šibenske kaznionice koja se naslanja na zgradu Suda, piše Šibenski portal. Nekoliko deka i madrac izgorjeli su, no srećom, nitko nije ozlijeđen, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara pa nije bilo potrebe za evakuacijom.

Zatvorenik iz ćelije u kojoj je buknuo požar izvučen je u zadnji čas od strane vatrogasaca. Upravitelj Kaznionice i zatvora u Šibeniku Goran Čuljak nije htio davati izjave te nije htio otkriti kako je planuo požar. Uputio nas je na glasnogovornicu Ministarstva pravosuđa, ali u petak navečer nismo uspjeli doći do nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šibenskoj policiji, čiji su službenici pohrlili na požarište čim su čuli da gori zatvor, potvrdili su nam kako nitko nije ozlijeđen u požaru, ali i objasnili da oni nemaju jurisdikciju nad zatvorskim sustavom koji je pod ingerencijom Ministarstva pravosuđa.

Ipak, policijski protupožarni inspektori pozvani su u zatvorske prostorije kako bi utvrdili razlog požara, a još nije poznato hoće li se u istragu umiješati i Državno odvjetništvo, piše Šibenski portal. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo