U SABORU ĆE SE DANAS IZGLASAVATI POVJERENJE KUJUNDŽIĆU: / Bulj odmah na početku dobio opomenu

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na dnevnom redu Hrvatskog sabora u četvrtak je oporbeni prijedlog za izglasavanje nepovjerenja ministru zdravstva Milanu Kujundžiću

11.10.2018.
9:51
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Tijek rasprave:

NOVO 10:00 Opomenu je dobio i Mostov Nikola Grmoja jer je, kako tvrdi predsjednik Jandroković, povrijedio Poslovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


9:45 Odmah na početku radnog dana u Saboru došlo je do burne rasprave. Miro Bulj je tražio povredu poslovnika potpredsjednika Sabora Milijana Brkića još od sinoć, no prekoračio je vrijeme izlaganja pa ga je predsjednik Sabora Gordan Jandroković opomenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dnevnom redu Hrvatskog sabora u četvrtak je oporbeni prijedlog za izglasavanje nepovjerenja ministru zdravstva MilanuKujundžiću.

Prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja Kujundžiću krajem rujna je u saborsku proceduru uputio 31 oporbeni zastupnik iz redova SDP-a, Mosta, HSS-a i Živog zida pobrojavši čak 52 razloga zbog kojih smatraju da Kujundžić više ne može obnašati dužnost ministra zdravstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oporbeni zastupnici optužili su Kujundžića da nije ništa napravio ili nije napravio dovoljno u djelatnosti hitne medicine, primarne zdravstvene zaštite, preventivne medicine, na području financiranja i organizacije zdravstva, te u odnosu na bolnički zdravstveni sustav. Vlada se kroz 26 odgovora očitovala na oporbene navode te ih sve odbacila kao neosnovane i neutemeljene.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo