kaznena prijava / U prometnoj nesreći u Čakovcu teško ozlijeđen motociklist

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Vozač motocikla je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec

13.7.2018.
14:21
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak, 12. srpnja zaprimljena je prijava ozljeda Županijske bolnice u Čakovcu za 39-godišnjaka iz koje je vidljivo da je zadobio teške tjelesne ozljede prilikom prometne nesreće, javlja eMedjimurje.

Naime, u ponedjeljak, 11. lipnja oko 15,20 sati u Čakovcu na raskrižju Ulica Josipa Kozarca i bana Josipa Jelačića, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 26-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, krećući se kolnikom Ulice Josipa Kozarca te dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje skrećući ulijevo, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, zbog čega je u njegovo vozilo udario motocikl zadarskih registarskih oznaka, kojim je kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića upravljao 39-godišnji državljanin Kosova, a koji je upravljao motociklom 'A' kategorije bez da istu ima upisanu u vozačku dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača motocikla na kolnik.
Vozač motocikla je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Za vrijeme vožnje motociklist je nosio propisanu, homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu.

Protiv 26-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela 'izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu' nadležnom državnom odvjetniku, dok će vozač motocikla biti prekršajno sankcioniran, piše eMedjimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo