ĆELIĆ REAGIRAO NA PERNARA / 'U novoj godini u Saboru se će davati savjeti iz narodne medicine, a na red će doći i recepti za kolače'

Image
Foto: Marko Prpić/Robert Anić/Pixsell

Pernar je objavio kako je pomogao čovjeku sa simptomima gripe svojim savjetima o vitaminu C

8.1.2019.
10:00
Marko Prpić/Robert Anić/Pixsell
VOYO logo

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar, poznat po kontroverznim izjavama, izazvao je osude liječničke struke nakon što je u ponedjeljak objavio kako je pomogao jednom čovjeku iz Splita sa simptomima gripe. Točnije, pomogao mu je njegov video o vitaminu C.

"Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad - čak pola čajne žličice po dozi (ja preporučujem trećinu). Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava", napisao je Pernar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se zaustavio na megadozama vitamina C kao lijeku protiv gripe za odrasle, nego je otišao korak dalje i savjetovao čovjeku da svojem najmlađem sinu, dojenčetu, dodaje doze C vitamina u majčino mlijeko. 

"Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C. Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje, da jednostavno izdoji mlijeko u bočicu i da na vrh čajne žličice stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov. Veli da će pokušat i javit rezultate, ako je itko od vas pokušao kašalj, prehladu ili gripu izliječit s vitaminom C u megadozama, javite rezultate", dodao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim psihijatra Hermana Vukušića koji je Pernara prozvao zbog nadriliječništva poručujući da je to što čini kazneno djelo, oglasio se i HDZ-ovac Ivan Ćelić koji je također psihijatar po struci.

"U novoj godini u Hrvatskom saboru neki kolege će ekskluzivno davati besplatne savjete iz narodne medicine, a vjerojatno će doći na red i čitanje recepata za kolače. Hrvatska - zemlja zdravih ljudi. Jer, Vi to zaslužujete!", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo