Zagreb Advent Run /

U nedjelju se nakratko obustavlja tramvajski promet u užem gradskom središtu: evo koje su izmjene

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U periodu od 9.10 do 11.30 sati bit će obustavljen tramvajski promet središnjim gradskim trgom te će tramvajske linije prometovati obilazno preko Glavnog kolodvora i nastaviti dalje na svoje trase

8.12.2017.
9:26
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Radi ulične utrke "Zagreb Advent Run" koja će se održati u nedjelju 10. prosinca, doći će do izmjena u prometu užeg gradskog središta, javlja Zagreb.info.

Naime, u periodu od 9.10 do 11.30 sati bit će obustavljen tramvajski promet središnjim gradskim trgom te će tramvajske linije koje uobičajeno prometuju preko Trga bana Josipa Jelačića prometovati obilazno preko Glavnog kolodvora i nastaviti dalje na svoje trase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će autobusna linija 118 (Trg Mažuranića - Voltino) u vremenu od 8 do 12.30 sati prometovati skraćeno na relaciji od Voltinog do Ulice Božidara Adžije. Nadalje, autobusi će sa stajališta u zoni Adžijine i Magazinske ulice polaziti pet minuta kasnije u odnosu na uobičajeni raspored, a vrijeme polazaka autobusa iz Voltinog ostaje nepromijenjeno.

Utrka ujedno onemogućuje prometovanje turističkog vlakića i Veselog božićnog tramvaja koji će zbog toga prve polaske s Trga bana Josipa Jelačića ostvariti u 12 sati te će dalje prometovati prema rasporedu, piše Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo