Potresna blagdanska priča / 'U moj dom neće doći Božić': Stjepan živi sam u nezamislivim uvjetima i drvenoj kućici koja bi se svakog trena mogla urušiti

'Živim sam od rođenja u ovoj kući, a mlađa braća su mi umrla u roku od godinu dana. Sam živim 10-ak godina i živim u kući koja će se srušiti, pitanje je dana'

25.12.2017.
11:18
VOYO logo

Stjepan Nemčić (59) živi u Fajerovcu 26 u općini Gornja Rijeka u nemogućim životnim uvjetima.  Stjepan nema bor, vodu, sanitarni čvor i nema nikakvih primanja, piše prigorski.hr.

"Živim sam od rođenja u ovoj kući, a mlađa braća su mi umrla u roku od godinu dana. Sam živim 10-ak godina i živim u kući koja će se srušiti, pitanje je dana. Imam struju, vode nemam, nemam ništa", pripovijeda Stjepan. Objasnio je da nema mirovinu niti socijalnu pomoć. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živim od rada što pomažem ljudima i od njih dobijem hrane, a često puta nemam ništa. Jako loše živim. Ne znam što da vam kažem kad mi u životu treba sve, nemam ništa", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan je bio na operaciji oči jer nije vidio ni na jedno oko, ali sad se oporavlja. 

Stjepan nije tražio pomoć, ali ako ste u mogućnosti darivati mu odjeće, obuće broj 43, hrane, bilo kakav namještaj  – sve će mu dobro doći. Stjepan nema telefon, ali svi ljudi dobre volje mogu ga posjetiti na adresi Fajerovec 26 ili kontaktirati broj mobitela 097/ 703 5612 (Božidar).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo