SVI SVE TUŽE /

U Agrokoru je stanje s tužbama kao u Zagorju: ako Sberbank tuži nas, onda možemo tužiti Tugu i Bugu što su nas ovdje uopće doveli

Što se tiče tužbi, stanje u Agrokoru je kao u Zagorju - svako svakog tuži

6.11.2017.
22:25
VOYO logo

Ivica Todorić premda nedostupan hrvatskom pravosuđu istom tom pravosuđu kazneno je prijavio potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić, Vladinog povjerenika Antu Ramljaka, i šefa američkog fonda Knightehead Capital Thomasa Wagnera.

Dalić kaže kako ju oko te tužbe još nitko nije kontaktirao i kako je za razliku od Todorića svaki dan svima dostupna. Uglavnom što se tiče tužbi, stanje je kao u Zagorju - svako svakog tuži, pa pogledajmo dokle su dosad stigli.

Ivica Todorić dakle tužio je Martinu Dalić i Antu Ramljaka, prije toga Ante Ramljak je tužio Ivicu Todorića zbog lažnih financijskih izvještaja, a Martina Dalić je tužila Todorića zbog klevete. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Ramljak zbog klevete je pak tužio Davora Bernardića. Sber banka je također tužila Todorića, a ako se ne uspije naplatiti od Todorića onda bi lako mogla tužiti sve nas, a mi onda možemo tužiti Tugu i Bugu što su nas ovdje uopće doveli.

Ali ni dvije sestre koje su dovele Hrvate na more, ne bi u Hrvatsku mogle dovesti Ivicu Todorića. Naše službe još ne znaju gdje je, ne znaju to ni britanske službe, a ministar unutarnjih poslova smireno objašnjava da se ne zna jer su tajne zato da se ne znaju.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo