U 24 sata ostao bez oba roditelja

30.8.2010.
20:40
VOYO logo

"Kada sam prije šest mjeseci saznao za bolest svojih roditelja, bio sam u šoku i nevjerici jer su oboje bili zdravi i nikada nismo sumnjali da će se nad naš skromni dom nadviti tako teški oblaci.

Do posljednjeg sam trenutka vjerovao da će se moja majka i otac izvući. No, prošle srijede i četvrtka suočio sam se sa smrću oba roditelja i danas sam sâm na svijetu i još k tome 90-postotni invalid od rođenja", očajan je 21-godišnji Ivan Golubić iz Gornjeg Miklouša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od raka na plućima prošle srijede preminuo mu je 51-godišnji otac Milan, a već sljedećeg jutra borbu s rakom jezika izgubila i njegova 47-godišnja majka Zlata, piše Slobodna Dalmacija.

Smrću roditelja taj se uzorni student sociologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu našao u situaciji da je izgubio oslonac i mora naći način kako nastaviti živjeti. Živi od invalidnine od 1250 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan kaže da njegovom ocu nije bilo pomoći, ali da je majčina bolest dovoljno rano otkrivena te da se nadao da će se izliječiti.

"Kad je tražila da ostane u bolnici, otpravljali su je riječima da joj je dobro i da će sve proći. Možda bi se i izliječila da su se svi ti silni liječnici u Zagrebu i Bjelovaru mogli dogovoriti o tome koliko je njezino stanje ozbiljno i da je na kemoterapije išla odmah nakon operacije, a ne kad joj se stanje već znatno pogoršalo", ogorčen je Ivana koji kaže da su se liječnici s njegovom majkom dodavali kao s lopticom. Tvrdi da su je svaki put, kad joj se stanje bilo pogoršalo, primili u bolnicu i zatim je za dan-dva otpustili bez objašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo