TWITTERAŠI PORUČUJU: / Srbi i Hrvati, pojedite baklavu! Kad ste gladni, niste svoji!

Image

Premijeri Hrvatske i Srbije, Zoran Milanović i Aleksandar Vučić, blokiraju granice i prepucavaju se preko medija, a korisnici Twittera jedva su dočekali novu temu za raspravu.

24.9.2015.
13:40
VOYO logo

Prije svega su postavljena dva hashtaga - $kontramjere i #kontramere - a nakon toga su krenuli komentari tipa: "Od svih kontramjera, mislim da bi na Srbiju, a i na Hrvatsku, najveći utjecaj imala zabrana slušanja cajki u RH" ili "A hoće li sad srpske kladionice izbaciti hrvatsku nogometnu ligu iz ponude?".

Image

Naravno, iz rasprave nije mogla izostati Severina. Twitteraši se pitaju hoće li zabraniti njen izvoz iz Hrvatske u Srbiju, a neki je predlažu za medijatoricu spora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nego, Srbi i Hrvatski, jeste za baklavu", pita twitteraš iz Bosne i Hercegovine te zaključuje "Kad ste gladni, niste svoji!"

Image

Kako kažu, dan je lakši ako vas netko ili nešto uspije nasmijati. E pa, svojim komentarima twitterašima su mnogima danas olakšali muke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim krize u regiji jer nam ex-yu tvitosfera tada cvjeta", zaključila je jedna od sudionica rasprave na popularnoj društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo