'Tužit ću vas, ne dirajte se u moj biznis, život i obitelj'

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ponovno se obrušio na novinare. Poručio im je kako su izgubili ljudskost i kako ih može biti sram jer diraju u njegov život i obitelj.

26.5.2010.
15:38
VOYO logo

Ispad se dogodio u srijedu nakon konferencije u Vili Dalmaciji, održanoj u sklopu programa NobelST, kada je novinarka Radio DalmacijeVida Grujin gradonačelnika pitala kada će se održati sljedeća sjednica Gradskog vijeća i hoće li izgubiti većinu u Vijeću, piše Slobodna Dalmacija.

"Vjerujem u pravdu, istinu i Boga, za razliku od većine vas, novinara, koji ste izgubili ljudskost", rekao je iznervirani Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je došao do novinarke Jutarnjeg lista Duške Čolović kazavši joj, povišenim glasom, neka se srami.

Na njezino pitanje zašto, povišenim glasom je počeo govoriti o tome kako firma Kerum postoji već 20 godina i kako isplata plaća i doprinosa nije kasnila ni sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je Kerum bio iznerviran tekstom u Jutarnjem, u kojem ga radnici optužuju da za radove na hotelu Marjan ne dobivaju plaću nego bonove.

"Marjan je moj biznis. Ne dirajte se u moj biznis, život i obitelj. Pišete neistine i laži i možete se sramit. Bit ćete tuženi i na sudu ćete dokazivati svoje neistine", poručio je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201005200223006 arti-201005180509006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo