STRADALA CISTERNA /

Vatrogasci muku muče, a turisti odlaze iz bizarnog razloga!? Načelnica: 'Nisu bježali zbog bojazni od požara'

Image
Foto: Ivo Cagalj/Zvonimir Barisin/PIXSELL

Načelnica općine Petra Radić rekla je da ni jedan objekt u dvama zaseocima nije nagorio, a stradala je jedna vatrogasna cisterna

1.8.2024.
7:44
Ivo Cagalj/Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Oko pola sata prije ponoći, požar u Podgora Selu u zaseocima Šćekići i Marinovići stavljen je pod kontrolu i sada ga gasi 317 vatrogasaca s Makarske rivijere i cijele Županije sa 70 vozila. U pomoć su im pristigle kolege iz Dubrovačko-neretvanske županije, a očekuje se dolazak oko 100 vatrogasaca s kontinenta.

Gosti iz vila, apartmana i kuća u Podgora Selu su evakuirani, a vatra se bila približila 20 metara od kuća dok su plameni jezici bili visoki i do 30 metara. Struje i dalje nema u cijeloj Podgori pa su prizori s požarišta još strašniji po mraku, a policija je zabranila prilaz Selu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnica općine Petra Radić rekla je da nijedan objekt u dvama zaseocima nije nagorio, a stradala je jedna vatrogasna cisterna.

"Opožaren je veliki dio zaseoka, ali sve kuće su obranjene", kazala je Radić dodavši kako je pomalo bizarno što većina turista bježi iz kuća i apartmana jer nemaju internet vezu, a ne zbog bojazni od požara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o najnovijim informacijama s požarišta pratite OVDJE, a reporterke i reporteri RTL-a Danas s terena se javljaju u 16.30 i 19 sati u našim informativnim emisijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo