TRULA BANANA REPUBLIKA /

Vlada ipak ide u organiziranje proslave Oluje

Vlada ce, kako bi osigurala primjereno i dostojanstveno obiljezavanje 20. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, donijeti odluku o osnivanju Drzavnog odbora za organizaciju proslave 20.

5.5.2015.
18:43
VOYO logo

Vlada u srijedu u priopcenju podsjeca da je osnivanje Drzavnog odbora ranije predlozila i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarovic, koja je prihvatila i ideju vojnih zapovjednika Oluje da se ta vazna obljetnica obiljezi svecanoscu u Kninu i vojnim mimohodom u Zagrebu.

Predsjednica Grabar Kitarovic misljenja je da bi se proslava 20. obljetnica Oluje te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja trebala odrzati u Kninu, kako bi se osnazilo nacionalno zajednistvo, a predlaze da se vojni mimohod u Zagrebu odrzi iduce godine na Dan Oruzanih snaga RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Republike zeli i dalje biti cimbenik snazenja zajednistva, a ne podjela, te stoga vjeruje kako bi se i ove godine 5. kolovoza trebao obiljeziti na vec ustaljen nacin, "kada se nasa domovina kao i do sada u Kninu poklanja hrabrosti i zrtvi nasih branitelja", receno je Hini iz Ureda predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo